Пл.уч. Злата Біланин: мандрівний табір “Говерля” 2014

Цього року я побувала на крайовому мандрівному вишкільному таборі «Говерля». Це мій другий крайовий табір. Чому я поїхала саме на цей табір та чи захочу поїхати туди ще раз?

Говерля 2014
Говерля 2014

Я захотіла потрапити туди ще минулого року, але боялась, що зійду з маршруту. А цього року я поїхала, аби насолодитись краєвидами, знайти нових друзів та найголовніше – перебороти свій страх та пізнати себе. Не скажу, що виконала для себе це завдання на 100%, але я дуже змінилась, для себе в першу чергу. І я рада цим змінам. Від табору отримала купу задоволення та різні враження. Навчилась переборювати своє небажання та зрозуміла, що можу більше, ніж думаю.

Перед табором я неймовірно хвилювалась, що буду сама, що не відчуватиму підтримки друзів. Як тільки ми приїхали до Івано-Франківська, все це розвіялось. Для мене мій гурток був дуже класним. І нехай ми не гнались за перемогою, але ми знаходили ту підтримку один в одному, яку потребували. Я би з величезним задоволенням поїхала на цей табір ще раз. Адже мандрування – це завжди щось нове. Воно не може набриднути!

Говерля
Говерля