Дякуємо за підтримку!

Ми щиро дякуємо всім і кожному, хто підтримав наш проект “42-Пластова домівка”, хто знайшов час і прийшов у ЦНАП, переборов ту складну систему голосування і навіть свої сумніви з поширенням особистих даних.

Для себе ми вже точно можемо зробити кілька цікавих висновків. По-перше, ми відчули, що ідея нашого проекту і загалом розвитку Пласту в місті підтримувалася дуже багатьма людьми. По-друге, ми дізналися, що в нас є охочі підтримати нас не тільки голосами, але і в будь-який інший спосіб.

По-третє, завдяки зусиллям Tatyana Smriha ми дізналися, що означає добрий візуальний стиль інформаційної кампанії і як її проводити взагалі. Далі ми мали змогу пізнати, як воно працювати із Just In Time Production, коли не дуже чітка ідея викристалізовується у гарну і зрозумілу для аудиторії картинку. Дякуємо Тані та Алексу за дружню допомогу в цій справі! Ви неймовірні! Дякуємо телеканалу Тиса-1, команді Ранок на Тисі, а також Єден радіо, сайту Uzhgorod.in та багатьом іншим за наданий інформаційний простір.

Окрема подяка компанії ТОВ “Ядзакі Україна” / Yazaki Ukraine LLC та Патрульній поліції Закарпатської області за підтримку серед працівників.
Дякуємо також усім пластовим батькам, які разом з нами витримали навантаження з рекламною кампанією.

Ми точно знаємо, що разом ми зробили все можливе, достукалися до кожного, хто був відкритий до нових ідей для дітей міста.