ФЕСТ 2013

«Бескид, женщіни і я» — саме так співали у пісні учасники табору у перервах між катанням. Цього року, як і кожного, у станиці Ужгород відбувся 3-денний лещетарський табір “Фест”. Учасники довго його чекали, готувалися і все таки дочекалися. О 8 годині у п’ятницю на вокзалі в Воловці зустрілися всі “фестівці” і вирушили до Верхнього Студеного, де і відбувався табір.

Він об’єднав кілька десятків представників 5 станиць (Ужгорода, Києва, Львова, Рівного і Вінниці) та усіх пластових уладів. На лижах каталися усі. Вже у перший день кожен спустився з гори по декілька разів. Натхненні цим днем усі вирушили на незабутню ватру в «Незабудку».

Наступний день був також насичений катанням, усі працювали над удосконаленням техніки, шукали нові для маршрути спускання з гори, придумували імпрези, веселились та тішилися гарній погоді та хорошому снігу. Увечері, вперше за історію всіх всіх «Фестів», відбувся конкурс «Міс і Містер Фесту 2013». В місцевому клубі «Адреналін» відбувалася наша вечірка. Кожен гурток відіслав на конкурс по одній парі. Протягом вечірки вони мали виконувати різні завдання, а судді оцінювати їх. Врешті-решт 2 пари набрали однакову кількість балів і саме завдяки голосуванню глядачів перемогла пара першого гуртка Андрій Петрушка та Марічка Полянко (в народі відомі як Петрухан та пані Марія). Гарно повеселившись всі вирушили назад до будиночків, де мали змогу пограти у настільні ігри.

Третій день почався звично. Трохи покатавшись, всі взяли участь у змаганнях зі слалому. У першій категорії перемогу здобув пл. розв. Антон Юшковський, а у другій категорії – пл. прих. Даніель Гензел.

На закритті табору і відбулося їхнє нагородження медалями та кубками. Також ще однією приємною подією було заприсяження тепер вже пл. уч. Катерини Цисельської та пл. уч. Андрія Петрушки. З чим ми їх і вітаємо.

От так коротко про “Фест”. Чекаємо вас наступного року.

А з більшістю учасників ми побачимось через 5 днів на ДП.

Гарного вам тижня.

Писар табору ст. пл. Оксана Ажнюк