Запрацював сайт до 100-річчя Пласту

Автор: ст. пл. Михайло Дяків, ЛЧ

За адресою www.plast.org.ua/100 запрацювала офіційна сторінка 100-ліття Пласту. Завдання цієї сторінки донести до пластового загалу, а також інших зацікавлених осіб всю інформацію, яка стосується відзначення організацією Пласт 100-літнього ювілею.


На цій сторінці для вас діють наступні розділи:

Новини – тут вже зібрані всі інформаційні повідомлення, що стосуються святкування 100-ліття Пласту як в Україні, так і закордоном. В подальшому розділ оперативно поновлюватиметься інформацією.

Історія – розділ, який буде збирати інформацію, що стосується 100-літньої історії Пласту, як тексти так і фото.

Програма – в цьому розділі ви знайдете інформацію про елементи програми, які готуються в рамках святкування 100-ліття, зокрема і про

Джемборі – Ювілейна Міжкрайова Пластова Зустріч буде одним з основних елементів святкування, а це розділ дозволить отримати вас усю необхідну інформацію щодо цього заходу.

Анкета – сторінка, яка містить анкету учасника ЮМПЗ 2012 року, її обов’язково слід заповнити всім тим, хто планує приїхати.

Проекти – розділ містить інформацію, що стосується проектів, які організовуються пластунами до 100-річчя організації.

Оргкомітет – сторінка, на якій ви можете написати листа оргкомітету, а також побачити інформацію про тих людей, які організовують святкування 100-ліття.

Всі питаннями, побажання чи пропозиції, що стосуються 100-ліття Пласту, ви можете надсилати на [email protected].