24-27 березня на теренах пластового табору-музею “Сокіл” відбувся Крайовий Вишкіл Виховників УПЮ ч. 118

24 – 27 березня на теренах пластового табору-музею „Сокіл” Крайова Булава УПЮ та Івано-Франківська округа провели Крайовий Вишкіл Виховників УПЮ ч. 118.

Учасники КВВ

Символічно, що саме вишкіл виховників відкрив сезон літнього таборування на славній оселі.

Географія учасників була досить широкою: Івано–Франківськ, Львів, Чернівці, Ужгород, Коломия… Зі стниці Ужгородучасником вишколу поїхала виховниця гуртка “Акварельки” (к. ч. 38 ім. Миколаї Божук) – пл. уч. Христина Петрінко.

Вишкіл проводила збірна команда інструкторів з Івано-Франківська, Львова, Тернополя та Києва під проводом коменданта – ст. пл. вірл. Наталії Карабин, Бурх. Ланка інструкторів підготувала для учасників цікаві гутірки, деякі з них – у формі гри. Програма вишколу була насичена не лише гутірками та інструктажами, а й веселими забавами та співами, що їх майбутні виховники зможуть використовувати на практиці.

Я була на “Соколі” вперше і в мене залишилися лише приємні спогади. Хоча погода постійно змінювалась (сонце, дощ, сніг…), та сам вишкіл – наповнений неповторною атмосферою. За 4 дні  учасники ознайомились з історією та структурною будовою Пласту, основними елементами занять з юнацтвом, плануванням діяльності праці гуртка, співпрацею з громадськістю, вмінням спілкуватися з юнацтвом, гуртковою системою та ін.

Що ж, вишкіл вдався, всі задоволені:)) Чекаємо результатів проходження)

пл.уч. Христина Петрінко

Нічна тиша
Гутірка "Батьківські сходини"
пл. уч. Христина Петрінко
Забава

Після відкриття