Відбувся інформаційний вишкіл “ЕКГ”

комедант вишколу ст.пл. Володимир Токач, ЦМ Сьогодні, 5 лютого в приміщенні прес-центру “Закарпаття” відбувся міні-вишкіл, тематикою якого були інформаційні повідомлення, їх написання, поширення, користування станичним сайтом, використання соціальних мереж, пошук та моніторинг інформації.

Окрім теоретичної частини, учасники змогли на практиці спробувати модерувати контен сайту станиці Ужгород (https://plast.uz.ua/) безпосередньо з мережі інтернет, створювати новини, сторінки, розділи сайту, опитування тощо.


ст.пл. Володимир Токач, ЦМ, комендант: “Важливим моментом, коли діти використовують мережу інтернет, є правильно їх зорієнтувати у безлічі можливостей цього інструменту. Є багато небезпек, всі ми знаємо напр. про згубні на підростаюче покоління впливи соціальних мереж. Тому однією з головних тем на вишколі було саме те, щоб показати дітям позитивні новини, корисні сторони використання можливостей інтернету, як можна використовувати блоги, акаунти різних сервісів (фейсбук, вконтакті, жж тощо) для популяризації в тому числі й пластових ідей та методів виховання, як інформувати суспільство про заходи, акції Пласту, щоб воно (суспільство) змогло взяти від цього найбільшу користь…”