Огляд найближчих подій у Пласті – вересень-жовтень 2010

СКОБ! Друзі та подруги! Пропоную короткий огляд подій у Пласті на вересень-жовтень.

  • Юнацький змаг з пішого мандрівництва “Осінній рейд”
    Традиційно, Осінній Рейд відбуватиметься в останні вихідні вересня, а саме 25-26 вересня.
    Зголошення є на Пластовому порталі та сайті змагу. Кінець прийому зголошень – 19 вересня о 23:59.
  • З 1 до 3 жовтня відбудеться Повстанська ватра-2010
    До 68-річниці створення УПА та 66-х роковин загибелі головного редактора бюлетеня “Ідея і Чин” Михайла Палідовича-Карпатського, станиця Миколаїв та станиця Новий Розділ за сприяння Миколаївського районного БДЮТ, громад Нового Роздолу, Стільська, Миколаєва з 1 до 3 жовтня цього року проводять відкриті змагання з туристсько-спортивних походів серед учнівської та студентської молоді «Повстанську ватру 2010».

  • ФРАНКІВСТЬКА КОЛИБА КУРЕНЯ ВАТАГА БУРЛАКІВ ЗАПРОШУЮТЬ На “Каменяр 2010”
    Вишкіл-семінар”Каменяр” проходитиме на Скелях Довбуша поблизу с. Бубнище Долинського р-ну, І-Франківської обл. з 1 до 3 жовтня 2010 р.Б. (присутність учасників на усіх 3 днях є обов’язковою).
  • Вишкіл зі скелелазіння “Крок по вертикалі”
    Чи відчуваєте ти страх перед висотою? Чи боїшся запихати свої ніжні пальчики у щілини? Чи приємно тобі дряпатися по голій, мокрій поверхні з холодним відлунням та неприємним запахом?
    А чи хотів би ти відчути себе спецназівцем із голівудського фільму і спускатися на дюльфері у невідому, глибоку далечінь? А чи доводилось тобі лазити жумаром, а взагалі ти знаєш, що таке жумар…?
    Семінар буде проходити на скелях Довбуша поблизу с. Бубнище Долинського р-ну, І-Франківської обл. з 8 до 10 жовтня 2010 р.

Сподіваюся, інформація буде для вас корисною!